Mocktails opskrifter

Nemme Mocktails opskrifter finder du i spandevis på Blomster og Cocktails Instagram profil – følg med her

Nogle gange er man bare ikke lige oplagt til alkohol, andre gange skal man måske kører bil senere. I begge tilfælde er det ikke en super smart plan, at opretholde væskebalancen med cocktails. Men så er det jo godt, at de har opfundet MOCKTAILS – altså Virgin cocktails.

Mocktails rimer på cocktails. Den eneste forskel er, at i cocktails er der alkohol, det er der ikke i mocktails.

Langt de fleste cocktails kan laves som mocktails, hvis man blot undlader spiritussen – Nogen bliver dog lidt kedelige, fx er en Rom&Cola nok lige lovlig til den triste side, hvis man sløjfer rommen.

Og det skal ikke være kedeligt at få en mocktail. Du skal nemlig ikke forveksle en mocktail med saftevand eller en fesen børnedrink. Så tænk på samme måde som med en cocktail, at der både skal noget sødt og noget surt i din mocktail, så bliver den rigtig god.

Mocktail monday

Blomster og Cocktails Instagram profil kan du hver mandag finde en ny opskrift på en super nem mocktail. Vi kalder det Mocktail Monday.

Opskrifterne er primært med ingredienser, der findes i supermarkedet. Og det er på den prisvenlige hylde, så du ikke bliver flået i bestræbelserne på lidt selvforkælelse😅 Alle de skønne mocktails er naturligvis pyntet med spiselige blomster – læs mere om spiselige blomster her

Der er heldigvis sket rigtig meget på det alkoholfrie marked. Tanqueray har fx lavet en super lækker alkoholfri gin, som er perfekt i mocktails🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Mocktail opskrift - mocktail pyntet med spiselige blomster
Basil Smash uden alkohol – se flere mocktails opskrifter på Blomster og Cocktails på Instagram

Det er nok de færreste, der vil kunne smage, at der ikke er alkohol i denne Basil Smash. Og det er jo festligt, hvis man gerne vil snyde sin påståelige onkel, der altid hævder at mocktails kun er for børn og ammende kvinder.

Og nej, der er ikke topform i en ægte Basil Smash, men det smager utroligt godt med et lille skud bobler på toppen.

Og smækker du et enkelt georgineblad i også, så er der ikke et øje tørt🌸🍸👌

Find flere mocktails opskrifter på Blomster og Cocktails Instagram profil