Velkomstdrinks

Find nemme og billige opskrifter på velkomstdrinks til gæster på Blomster og Cocktails instagram profil.

Skal du til at planlægge en større fest og er i tvivl om, hvad du stiller op med begrebet velkomstdrinks? Her er lidt tanker om emnet.

Først og fremmest skal du tænke på, hvem gæsterne er. En god velkomstdrink er én, alle kan klikke ind i. Den skal altså ikke være alt for sær eller fyldt med ting, mange ikke kan lide.

Så skal du tænke på at gøre det så nemt for dig selv som muligt. Det er jo surt at skulle bruge en hulens masse tid på, at lave drinks liiiige når gæsterne ankommer.

Nem opskrift på velkomstdrink i glasdispenser til gæster

Det kan derfor være en rigtig god idé at have blandet enten det hele eller det meste på forhånd. Så skal du blot skænke, når gæsterne står i døren.

Hvis du har en glas-dispenser med tappehane, kan du snildt blande på forhånd og stille den i køleskabet. Så løser du også problemet med, at nogen gerne vil have en refill – den kan de så hurtigt nemt tappe selv.

Og så skal du tænke i køling – altså isterninger. Der er ikke noget værre end en lunken velkomstdrink, så der skal rigeligt med isterninger i glassene. Men endelig ikke i dispenseren for når de smelter, fortynder de jo drinksene🧊🧊🧊 

Skal det være festligt (-og det skal det jo ofte til en fest) så pynt med smukke blomster. Det er altid et stort hit at pynte med spiselige blomster.

Jeg har være rigtig glad for at bruge Summer Dream og Gin Hass i forskellige varianter. På instagram kan du eventuelt se den video jeg har lavet, hvor jeg viser hvordan man laver 4,5 liter Summer Dream.

Rigtig god fest🌸🍸

velkomstdrink - cocktail pyntet med spiselige blomster
Nem drinksopskrift til velkomstdrink – Gin Hass
velkomstdrink - cocktail pyntet med spiselige blomster
Nem drinksopskrift til velkomstdrink
velkomstdrink - cocktail pyntet med spiselige blomster
Nem drinksopskrift til velkomstdrink